Bortskänkes på Blocket – Hitta allt som skänks bort

Publicerat: 30 juni, 2024
Blocket bortskänkes

På Blocket skänkes mängder med prylar varje dag. Guiden hjälper dig att finna allt som skänkes av både privatpersoner och företag i din närhet.

Direktlänkar till bortskänkes för Stockholm, Göteborg och Malmö

För att du ska slippa leta har jag lagt upp ett par direktlänkar som går till Blockets städer: Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessa går direkt till allt som bortskänkes i respektive stad eller hela Sverige.

På sajten har jag funnit flera prylar som t.ex. Mobiler, TV, sängar, kontors- och köksstolar, bord, pallar, skrivbord, soffor, spis, kyl/frys, musikinstrument och mycket annat. Varje dag har jag kunnat fynda begagnade saker utan att betala en krona. Riktigt miljövänligt är det också.

Viktiga tips för dig som vill fynda

Bevaka ditt område

Bevaka staden du är beredd att hämta sakerna. Bor du i t.ex. Stockholm, välj direktlänken som visar allt inom denna kategori. Du kan också välja angränsande län under din stad på Blocket. Finns inte din stad bland direktlänkarna, då rekommenderar jag att gå till förstasidan och välja din stad/län. Skriv därefter ”bortskänkes” i sökrutan.

Uppdatera sidan

Gör uppdateringar av sidan regelbundet, det tillkommer nya saker varje timme i större städer. Tänk på att populära prylar som t.ex. Elektronik och nyare möbler försvinner snabbt från Blocket.

Transport

Eftersom du oftast får hämta sakerna själv, kan det behövas tillgång till bil/lastbil om du söker efter större saker, t.ex. Soffa, kylskåp, tvättmaskin, sängar osv. Ibland önskas det att de skänkta prylarna hämtas inom en viss datum. Det kan löna sig att vara beredd med bil.

Om Blocket

Blocket är en handelsplats där du köper och säljer saker men även hitta saker som ges bort.

Att skänka bort sina prylar sker av olika anledningar: Flytt, slitage, inköp av något nytt som ersätter det gamla eller bara för folks generositet. Att inte slänga bort prylarna gör dessutom gott för både natur och miljö.

Om du behöver hjälp med att hitta din stad, kontakta oss gärna via vår Facebook sida. Ange er stad. Om du gillar denna guide passa på och följ oss på Facebook.