1236Gratis erbjudanden

Bortskänkes på Blocket

Senast uppdaterad: 15 december, 2018
Hitta allt som bortskänkes på Blocket. Denna guide hjälper dig att finna saker som skänkes av både privatpersoner och företag i din närhet.

Blocket

På sajten har jag funnit flera prylar som t.ex. mobiler, TV, sängar, kontors- och köksstolar, bord, pallar, skrivbord, soffor, spis, kyl/frys, musikinstrument och mycket annat. Nya prylar som skänks tillkommer regelbundet från hela Sverige året runt. Ta del av dessa tips för att du ska kunna fynda.

Bevaka ditt område
Bevaka staden du är beredd att hämta sakerna. Bor du i t.ex. Stockholm, välj direktlänken nedan. Du kan också välja angränsande län under din stad på Blocket. Finns inte din bland direktlänkarna nedan, då rekommenderar jag att att gå till förstasidan och välja din stad/län. Skriv därefter ”bortskänkes” i sökrutan.
Uppdatera sidan
Gör uppdateringar av sidan regelbundet, det tillkommer nya saker varje timme i större städer. Tänk på att populära prylar som t.ex. elektronik och nyare möbler försvinner snabbt från Blocket.
Transport
Eftersom du oftast får hämta sakerna själv, kan det behövas tillgång till bil/lastbil om du söker efter större saker, t.ex. soffa, kylskåp, tvättmaskin, sängar osv. Ibland önskas det att de skänkta prylarna hämtas inom en viss datum. Det kan löna sig att vara beredd med bil.

Direktlänkar

Dessa direktlänkar går till Blockets bortskänkes olika städer: Stockholm och Göteborg samt en för hela Sverige. Lycka till att finna det ni önskar!

Om Blocket

Blocket är en handelsplats där du kan köpa och sälja prylar men även hitta saker som ges bort.

Att skänka bort sina prylar sker av olika anledningar: Flytt, slitage, inköp av något nytt som ersätter det gamla eller bara för folks generositet. Att inte slänga bort prylarna gör dessutom gott för både natur och miljö.

Om ni behöver hjälp att hitta vad som skänks bort i er stad, så går det fint att kontakta oss. Ange er stad och vad det gäller i formuläret. Om du gillar denna guide, gilla oss gärna på Facebook.

Du kanske är intresserad av:

Facebook sida för Gratishuset.se
Följ oss på Facebook

Vi är över 3200 som får tips på gratis saker och erbjudanden regelbundet på Facebook.