Bad Piggies – Gratis spel

Senast uppdaterad: 10 januari, 2021

Du som har en iPad, iPhone eller Android, har säkert hört talas om spelet Angry Birds. Spelutvecklaren Rovio har dominerat spelmarknaden de senaste åren med flera lyckade satsningar. I Angry Birds hjälper du fåglarna att återfå sina ägg från de otäcka gröna grisarna, och nu är det dags för grisarna att få sin sköna hämnd.

Gratis ipad ipone spel - bad piggies

Bad Piggies är inte kopia av Angry Birds. I själva verket är det ett helt annat spel. Med hjälp av olika föremål som fläktar, ballonger och dynamit, är din uppgift att bygga fordon för grisarna för att ta sig mot målet. Målet i detta spel är inte att samla poäng, utan det är mer ett pusselspel. Precis som Angry Birds, kan du tjäna upp till tre stjärnor i varje nivå, baserat på hur bra du slutför uppgiften.

Det finns flera saker med Bad Piggies som jag tycker om. Jag gillar att man behöver använda sin kreativitet i spelet i större utsträckning jämfört med tidigare Angry Birds spel. Att bygga maskiner för att driva sin gris framåt är en kul idé som engagerar ditt kreativa sinne. Dessutom tycker jag att spelet bjuder på snygg grafik och ett enkelt gränssnitt som är bekant från Angry Birds.

Åt det negativa hållet, finns en del banor som är väldigt svåra och ibland frustrerande. Personligen tycker jag om iPad spel som bjuder på lite utmaning, men som inte lämnar mig fast på en bana i timmar. Det finns risk att man ger upp att spela Bad Piggies på grund av den höga svårighetsgraden.

Sammanfattning

Skönheten i Angry Birds var enkelheten i spelet. Bad Piggies är inte enkelt, och jag tror att det lider på grund av det. Jag tycker ändå spelet är väldigt underhållande och kretativt. Det kommer definitivt få nya fans. Jag tror dock inte att Bad Piggies är på väg till samma kultstatus som Rovio’s tidigare spel.

  • Fördelar
  • Kreativt och originellt spel
  • Finns till både iPhone, iPad och Android
  • Nackdelar
  • En del banor är väldigt utmanande

Ladda ned

Google Play

App Store