Dropbox app till iPad och iPhone

Publicerat: 21 november, 2021

Drobox är en tjänst som ger dig möjlighet att lagra filer på nätet. En av fördelarna med den digitala revolutionen är att det dyker upp nya enheter att komma åt webben och tjänster som Dropbox. Vare sig du har en dator, mobiltelefon eller surfplatta så är det smidigt att ladda upp och titta på filer via den molntjänst.

Med hjälp av automatisk synkning så kommer du åt samma filer i alla enheter. Appen Dropbox till iPad är gratis och låter dig lagra upp till 2 GB. Det går att få mer utrymme genom att värva fler användare eller genom att betala en mindre summa.

Du börjar med att skapa ett konto, som du sedan använder för att logga in på dina enheter. Du behöver uppkoppling mot nätet för att kunna använda molntjänsten, antingen Wifi eller 4G. I Dropbox går det att skapa mappar och sortera dina filer. Du kan titta på bilder som har laddats upp och visa upp dom för dina vänner. Ett av det bästa med Dropbox är att kunna dela länkar till andra som inte har ett Dropbox konto. Genom att dela en länk kan jag ge åtkomst till en specifik mapp med de bilder jag vill visa.

Ladda ned Dropbox till iPad eller iPhone

Du börjar med att skapa ett konto, som du sedan använder för att logga in på dina enheter. Du behöver uppkoppling mot nätet för att kunna avända montjänsten, antingen Wifi eller 3G/4G. I Dropbox går det att skapa mappar och sortera dina filer. Du kan titta på bilder som har laddats upp och visa upp dom för dina vänner. Ett av det bästa med Dropbox är att kunna dela länkar till andra som inte har ett Dropbox konto. Genom att dela en länk kan jag ge åtkomst till en specifik mapp med de bilder jag vill visa.