Facetime mellan Iphone och Android mobil

Publicerat: 26 november, 2023

Gratis videosamtal eller Facetime mellan mobiler. Vi rekommenderar appen WhatsApp som finns till Android och Iphone. Med appen kan du göra videosamtal via mobilnätet (4G) eller Wi-Fi. Du kan kommunicera med tal, chatt och video mellan Samsung och Apple mobiler. Det fungerar på samtliga modeller och operativsystem.

Fördelar med appen

WhatsApp är en av de bästa gratis appar som finns på Google Play och App Store just nu. Ljud- och bildkvalitén är högre än Facebook Messenger appen, som också erbjuder Facetime (videosamtal med mobiler). Vi gillar att det går också att skicka meddelanden, ringa samtal och prata i videosamtal gratis.

Facetime iphone mellan android
Videosamtal eller Facetime med WhatsApp

En annan fördel med WhatsApp är det finns som ett program som du kan ladda ned till datorn. Via dator kan du skicka meddelanden till mobiler samt ha samtal. Det finns inga begränsningar hur många meddelanden eller samtal du kan göra samtidigt, dessutom är alltid gratis.

Vad som krävs för Facetime

För att kunna kommunicera mellan Android och iPhone, behöver WhatsApp vara installerad i båda mobiler. Nedan finns instruktioner för mobiler.

Gör så här

Android och iPhone
1. Gå till Google Play (Android) eller App Store (iPhone).
2. Sök efter ”Whatsapp” och ladda ned den. Den du ringer behöver också ha appen installerad.

Mer om WhatsApp

Skicka emojis och roliga animationer

Emojis på WhatsApp

När du använder Facetime med WhatsApp har du möjligheten att skicka roliga emojis (ikoner) eller Gif-animationer (korta videosnutt). Du kan välja mellan mängder med emojis för att visa t.ex. hur du känner dig. Det finns även många färdiga animationer som du kan skicka via appen.