Kanal 5 Play – WebbTV

Publicerat: 4 juli, 2024

OBS! Kanal 5 Play har bytt namn och heter idag bara Kanal 5 och finns i Discovery Plus nätverk.

Kanal 5 play på webben

Se på TV online när det är som bäst. Här kan du se gratis tv program, se nedan för våra rekommendationer. Programlistan uppdateras regelbundet och nya spännande serier läggs till. Du kan du se dina favoritprogram som du har missat när det passar dig. Underbart bekvämt.

I kanal 5 kan du se de här programmen:

Alla mot alla med Filip och Fredrik är en humoristisk frågesport där kända profiler tävlar mot varandra i olika grenar. Programmet är alltid fullt av skratt och överraskningar, och det är en perfekt underhållning för en kväll med vänner eller familj.

Bergs drömkåk är en ny realityserie som följer Carina och Erik Bergs renoveringsarbete av ett skärgårdshus som de köpt på impuls. Huset visar sig vara ett ruckel, men paret kavlar upp ärmarna och börjar ta itu med renoveringen. Programmet är fullt av humor, känslor och dramatik, och det är lätt att heja på Carina och Erik i deras resa mot att skapa sitt drömhem.

Gränsbevakarna Sverige är en dokumentärserie som följer tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare i deras arbete med att skydda Sveriges gränser. Serien ger en unik inblick i en av de mest spännande och viktiga arbetsplatserna i Sverige.

Ex on the beach Sverige är en realityserie som följer en grupp unga människor som bor tillsammans i en villa under en sommar. Varje vecka kommer en ny ex-partner till villan, vilket ofta leder till dramatik och konflikter.

Länk till Kanal 5 Play