Spotify Premium gratis i 1 månad

Publicerat: 24 april, 2020

Prova Spotify Premium i 1 månad helt gratis. Om du inte vill fortsätta och du inte vill betala kostnaden för premium, säg då upp abonnemanget innan testperioden är slut.

Fördelarna med Premium är att du kan lyssna på musik via mobilen, surfplattan, datorn och ladda ned låtarna för att lyssna offline. Du får inga annonser eller reklam som stör och det är bättre ljudkvalité än alternativet Free.

Spotify premium gratis
Spotify Premium gratis

Till Spotify Premium erbjudande

OBS! Erbjudandet gäller endast om du inte har testat Spotify Premium tidigare.

Jag använder själv Spotify sedan många år och betalar varje månad för att få kunna lyssna på min favoritmusik utan reklamavbrott. Vare sig jag är framför datorn och jobbar eller på träningen med mobilen så kan jag lyssna på mina spellistor. Rekommenderas varmt!