Skapa en tecknad bild av ett foto

Publicerat: 10 april, 2024
Tecknad bild med Befunky
Befunky webbplats

Gör en tecknad bild av dina foton. Med gratis tjänsten från BeFunky kan du göra dig göra en tecknad version av en bild du laddar upp. Du behöver inte registrera dig eller installera något, en riktig kul online tjänst som dessutom inte kostar nåt.

Gör så här för att skapa en tecknad bild (cartoon effekten)

1. Klicka på Get Started.
2. Klicka på Upload a photo.
3. Välj Apply Effects.
4. Välj Cartoonizer och Apply.

Tecknade bilder utan förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att börja använda denna tjänst. Du behöver inte heller kunna Photoshop. Detta enda du behöver är din kreativitet. Fördelen med BeFunky är att det är enkelt uppbyggt och man slipper komplexa val. Med programmet kan du skapa roliga, snygga och stiliga tecknade bilder av dina favorit foton.

Om Befunky

BeFunky är en digital plattform för fotoredigering där det finns ett brett utbud av funktioner och verktyg för att hjälpa användare att skapa professionella bilder. Plattformen är tillgänglig online och som en mobilapp, och den erbjuder en gratis grundversion samt ett antal betalda prenumerationsplaner. Det är en god lösning för användare som vill redigera sina bilder utan att behöva lära sig hur man använder ett komplext programvara som Photoshop.

Detta går att göra med din tecknade bild

  • Du kan ändra skärpa, kontrast, färgbalans och ljusstyrka.
  • De erbjuder ett bibliotek med över 200 effekter och filter som kan användas för att ge bilderna ett unikt utseende. Experimentera gärna och se vilka du tycker om.
  • De har ett enkelt verktyg för att skapa collage av flera av dina vanliga eller tecknade bilder.
  • Du kan retuschera bilder, såsom att ta bort fläckar, rynkor och andra detaljer.