Bästa YouTube appen till iPad

Publicerat: 11 juli, 2024

YouTube är ett av världens mest populära webbplatser för att se videos. Sajten har skapat flera stjärnor som t.ex Justin Bieber. Med snabb och gratis tillgång till det enorma biblioteket av videos, fick sajten en stor skara återkommande besökare.

Youtube app till ipad

Denna app för att titta på videos kan laddas ned gratis via App Store. YouTube appen uppdateras regelbundet, den fungerar numera mycket smidigare än tidigare. Med en höger svep får du fram en överskådlig meny över samtliga genrer, populära videos och inställningar. Att söka efter videos via iPad är enkelt och den ger dig resultat som videoklipp, spellistor eller kanaler. Denna officiella YouTube app till iPad är anpassad till surfplattans större skärm jämfört med iPhone varianten.

Här är några av fördelarna med att använda Youtube-appen:

  1. Användarvänlighet: YouTube-appen är designad för att vara användarvänlig och optimerad för pekskärmar. Det gör navigeringen och användningen enklare och mer intuitiv på en iPad.
  2. Optimerad för mindre skärm: YouTube-appen är optimerad för iPad-skärmen, vilket ger en bättre visuell upplevelse än att använda webbläsaren. Du kan dra nytta av den större skärmen för att se videor i högre kvalitet.
  3. Offline-läge: Med YouTube-appen kan du ladda ner videor för offline-tittande. Det är användbart när du vill titta på videor utan att vara ansluten till internet, till exempel under resor eller när du befinner dig på platser med dålig täckning.
  4. Spela videos i bakgrunden: En fördel med YouTube-appen är möjligheten att spela upp ljudet från videor i bakgrunden medan du gör andra saker på din iPad. Det är praktiskt om du vill lyssna på musik eller podcasts medan du använder andra appar.
  5. Få anpassade rekommendationer: YouTube-appen ger personliga rekommendationer baserat på dina preferenser. Detta gör att du snabbt kan hitta intressanta videor som matchar det du gillar att se.
  6. Enkel åtkomst till ditt konto: Genom att använda YouTube-appen kan du enkelt logga in på ditt YouTube-konto och få tillgång till dina spellistor, prenumerationer och personliga inställningar.
  7. Spännande funktioner: Appen har iPad-funktioner som AirPlay och bild-i-bild, vilket ger en smidigare och en mer mångsidig upplevelse när du tittar på videor.

Sammanfattningsvis erbjuder YouTube-appen en god användarupplevelse för iPad-användare, vilket gör det bekvämt och effektivt att se videor på plattformen.

Som standard, väljs det automatiskt videokvalitet. Det går att byta videokvalitet när du använder Wifi. För att kunna göra det, tryck på de 3 punkter längst upp till höger på videon och välj sedan kugghjulet. YouTube appen till iPad utvecklad av Google är numera en personlig favorit. Jag anser att den slår inofficiella appar och konkurrenter då den har förbättrats en hel del sedan början.

Ladda ned officiella Youtube appen till din iPad.