Bästa YouTube appen till iPad

Senast uppdaterad: 24 november, 2022

YouTube är ett av världens mest populära webbplatser för att se videos. Sajten har skapat flera stjärnor som t.ex Justin Bieber. Med snabb och gratis tillgång till det enorma biblioteket av videos, fick sajten en stor skara återkommande besökare.

Youtube app ipad

Man kan ladda ned denna fristående appen gratis via App Store. YouTube appen har fått en ansiktslyftning, den fungerar numera mycket smidigare än tidigare. Med en höger svep får du fram en överskådlig meny över samtliga genrer, populära videos och inställningar. Att söka efter videos via iPad är enkelt och den ger dig resultat som videoklipp, spellistor eller kanaler. Denna officiella YouTube app till iPad är anpassad till surfplattans större skärm jämfört med iPhone varianten.

Som standard, väljs det automatiskt videokvalitet. Det går att byta videokvalitet när du använder Wifi. För att kunna göra det, tryck på de 3 punkter längst upp till höger på videon och välj sedan kugghjulet. YouTube appen till iPad utvecklad av Google är numera en personlig favorit. Jag anser att den slår inofficiella appar och konkurrenter då den har förbättrats en hel del sedan början.

Ladda ned officiella Youtube appen till din iPad och iPhone