Billiga iPad abonnemang

Senast uppdaterad: 10 januari, 2021

Välj operatör för att se deras aktuella erbjudanden på iPad abonnemang. Telenor. Tele2. Tre.

Tre
Telenor
Tele2

iPad abonnemang

Gör en prisjämförelse och hitta det iPad abonnemang som passar dig bäst. I tabellen nedan har vi jämfört priser för att underlätta för dig att hitta en billig Ipad med 4G. Om du är intresserad av Ipad abonnemang, kolla gärna in hos operatörerna Telenor, Tele2 och 3. Direktlänkar finns nedan till respektive sida.

Vi har listat flera dom största operatörerna i Sverige där du kan köpa mobilabonnemanget utan att köpa iPad. Vi hoppas att denna prisjämförelse gör det enkelt för dig att hitta en billig iPad abonnemang.

iPad Tre abonnemang

Tre operatör abonnemang

Operatören Tre erbjuder 4 olika mobilabonnemang och alternativ. Du kan välja mellan olika surfmängd, från 5 GB till obegränsad. Vanligtvis för vanliga använder behöver du endast 5 GB. Detta kostar idag (januari 2021) 199 kr/mån och är utan bindningstid.

Telenor abonnemang till iPad

Telenor operatör

Telenor har fler alternativ på sina abonnemang. Du kan välja 4 GB (219 kr/mån) surfmängd till obegränsat (569 kr/mån).

För närvarande erbjuder ovanstående operatörer köp av iPad abonnemang. Surfmängden eller datamängden varierar mellan operatörerna likaså med priserna samt bindningstiden. Kolla gärna in länkarna för att se aktuell pris. En del erbjuder utan bindningstid t.ex. Operatören Tre.

Om iPad tillbehör

Att hitta rätt tillbehör till din surfplatta kan vara svårt då det finns många alternativ. Vi har som mål att underlätta ditt letande genom analyser och tester av tillbehör. Vi kan varmt rekommendera att investera i en iPad fodral för att skydda din surfplatta. Om du använder ofta eller reser kan du enkelt undvika att få repor med fodralet.

iPad surfplatta

För dig som är undrar vad är en iPad och vad man kan använda det till så har jag skrivit en artikel om. Det finns många fördelar med att använda iPad: Du kan t.ex. använda det som en andra dator eller t.ex. för att hantera dina mejl, använda den som fjärrkontroll till din TV eller måla och skissa.